Lilo

Revefotens Lilo "Lilo", født 24.07.2014, er en positivt innstilt ung tispe, som til min glede minner meg mye om bestemor Cleo. Hun har en åpen innstilling til det aller meste og er førermyk og grei å hanskes med.

 

Lilo var litt for umoden for noe særlig hitrening sommeren 2015, men hun hadde brukbar tenning på reven og veldig bra tenning på grevlingen, da vi var i Sverige og testet kunsthi der. Hun har flyttet nordover til Eva og Rolf, som før hadde R. Zulu Silver "Cosmo" fra meg, så videre hitreningsplaner er foreløpig lagt på is.

 

Utstillingsmessig har Lilo rukket litt av hvert som junior; hun har cert i Norge, Sverige og Danmark samt, reservecert i England. På Svenska Parsonspecialen 2015 ble hun Best in Show. I Milano ble hun Juniorverdensvinner -15 og i England ble hun BIS-valp og 2. beste tispe på The Parson Russell Terrier Clubs jubileumsutstilling i Malvern, samt 2. beste tispe med reservecert i Peterborough. Etter en liten tur sørover sommeren 2017 har hun fått certet som trengtes for å utløse nordisk utstillingschampionat. Hun ble dermed Norsk, Svensk og Dansk Utstillingschampion. Helgen etter ble hun Best in Show blant 42 deltakende parson på Parsonweekenden 2017.

 

Jeg håper på valper på Lilo i løpet av høsten.

 

 

Titler:

Juniorverdensvinner-15

Europeisk Juniorvinner-15

Nordisk Juniorvinner-15

Dansk Juniorvinner-15

Norsk Utstillingschampion

Svensk Utstillingschampion

Dansk Utstillingschampion

Nordisk Utstillingschampion

 

Helse:

Fri for primær linseluksasjon

Fri for Late onset ataxia

Fri for Spinocerebellær ataxi

Kneledd u.a.

 

 

Copyright © All Rights Reserved